Gyermeknap 2023

Készült: 2023. június 13. kedd

2023. május 31-én a kezdeti rossz időjárás ellenére is remek gyermeknapi rendezvényt sikerült lebonyolítani a Királyegyházai Általános Iskolában. A főszervező Takács Richárd testnevelő tanár úr volt, de az iskola valamennyi dolgozója hozzátett valamit a nap sikeréhez. A napot a Kihívás napjához (Challenge day) kapcsolódóan reggeli tornával és egy 2023 méteres távfutással kezdtük.

A tanulók szórakoztatásáról aztán változatos programok gondoskodtak, így lehetett gokartozni a KRESZ-parkban, lovagolni, kidobózni, tollasozni, asztaliteniszezni, sakkozni, vagy akár petanque-ozni és még egy sor más érdekes foglalkozáson részt venni. A Királyegyházai Nyugdíjas Klub tagjai minden diáknak két-két palacsintát sütöttek, a tanárokat, meghívott vendégeket pedig igen ízletes babgulyással vendégelték meg.

   

   

A nap végén nem maradhatott el az ajándékozás. Erről a szülői közösség gondoskodott, minden tanuló labdát, csokoládét és üdítőitalt kapott, az osztályok és a nap során legjobban teljesítő diákok pedig társasjátékot, illetve serleget vehettek át.