Tanévnyitó 2022

Készült: 2022. szeptember 01. csütörtök

2022. szeptember 1-jén 9.00 órakor a tanévnyitó ünnepéllyel hivatalosan elkezdődött a 2022/2023-as tanév. A bizonytalan időjárás miatt az iskola emeleti zsibongójában került sor a rendezvényre. Az ünnepségen részt vett Nagy Beáta, Királyegyháza, Orsós József, Sumony és Vidra Sándor, Szentdénes polgármestere, Bognár László, a Szigetvári Tankerületi Központ vezetője, Orsós László, a Sumony RNÖ elnöke, valamint Vincze Réka, a szülői közösség vezetője is.

A tanévnyitó rendezvényen Konyári Tímea Eszter köszöntette a rekordszámú, 26 első osztályos nebulót. Az iskola tanulói létszáma nem csak az elsősök tekintetében, hanem az összességet tekintve is csúcsot döntött, hiszen a jelen tanévet 149 diák kezdi meg a Királyegyházai Általános Iskolában. Az igazgatói köszöntő mellett az elsősöket az iskola legidősebbjei, a 8. osztályosok is köszöntötték, a tanév első versét pedig Bódog Loretta Málna, 5. osztályos tanuló mondta el. Ezután az első osztályosok is köszöntötték a tanévet, az ünnepséget pedig Proboszt Zoé, 6. osztályos tanuló szavalata zárta.

A nap további részében sor került a tankönyvek és a tanszercsomagok kiosztására, a Házirend ismertetésére és természetesen jutott idő egy kis beszélgetésre, a nyári élmények felidézésére is.