Pedagógusnap 2020

Készült: 2020. június 07. vasárnap

A Királyegyházai Általános Iskola "Digitális" Szülői Közössége által készített pedagógusnapi köszöntés (a videó ide kattintva tekinthető meg) számunkra azt jelenti: ebben a tanévben is érdemes volt!

Érdemes volt megküzdeni minden nehézséggel, ami - nemcsak a távoktatás idején - akadályozta volna a pedagógiai tevékenységeinket, érdemes volt minden tett, minden lépés, minden szó, melyeket a tanítási, nevelési folyamatokban a tanulóink, a szülők, a családok irányába tettünk. Tudjuk, hogy a pedagógusok társadalmi megbecsülése nem jellemző, de mindez nem számít nekünk, ha helyben, a mi iskolánk mikroközösségében: a tanítványaink és szüleik körében érezzük a felénk áradó szeretetet, elfogadást és megbecsülést! Számunkra a pedagógusnapi köszöntő videó elkészítése igazi törődést jelent, a körültekintően kiválogatott képekből érezzük, hogy a szülők figyelnek ránk, figyelnek minket, és ez örömmel, hálával tölti meg a lelkünket, erőt ad ahhoz, hogy ne adjuk fel, de kapjunk újabb lendületre és folytassuk együtt a világ legszebb és legnehezebb hivatását: a gyermekek nevelését, tanítását!

Ehhez kívánok szülőknek, tanulóknak, pedagógusoknak és az iskola minden dolgozójának jó egészséget, sok türelmet és szeretetet a 2020. évi Pedagógusnap alkalmából!