Karácsonyi ünnepség 2019

Készült: 2019. december 20. péntek

A szívünk repesett az örömtől és a büszkeségtől, olyan színvonalas, tartalmas és sokszínű karácsonyi műsort adtak 2019. december 20-án a Királyegyházai Általános Iskola tanulói a kedves Szülőknek, a meghívott Vendégeinknek és a királyegyházai érdeklődő közönségnek.

A műsort, amelyet tanulóink a korábbi napokban Sumonyban, Szentdénesen és Királyegyháza-Rigópusztán is előadtak, Vinczen Ágnes tanítónő rendezte és tanította be a diákoknak. Nagyon jó érzés volt, hogy olyan sok kedves Szülő, meghívott vendég és érdeklődő tisztelte meg jelenlétével az iskolát, a gyerekeket és magát az ünnepet! 

Köszönjük a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány Kuratóriumának, Fata Gábornénak, a LAFARGE Cementgyár vezetőinek, Szentlőrinc és Királyegyháza Önkormányzatának az Együtt gyermekeinkért Jótékonysági Futóverseny bevételéből hozzánk eljuttatott ajándékokat, sportszereket.  Hálás szívvel köszönjük az iskolánk Szülői Közösségének, Kozmáné Varga Veronikának, a Szülői Közösség elnökének az egész éves aktív közreműködést az iskola életében, a sok-sok segítséget, a Szülők Báljának rendezését, a farsang szervezésébe befektetett munkát, energiát, a gyereknap rendezését, a projektnapokon, témanapokon, nyílt tanítási napokon való megjelenést, tevékeny és konstruktív együttműködést. Hálásak vagyunk azért is, hogy értékelik pedagógiai tevékenységünket, hogy kifejezik elismerésüket a Királyegyházai Általános Iskola nevelőtestületének szakmai tudásáért és hogy hittel, szeretettel, szoros együttműködésben tudjuk nevelni, tanítani, fejleszteni gyermekeiket! Köszönjük, hogy ezen a karácsonyon is gazdag ajándékcsomagokkal lepték meg az iskola tanulóit.

További képek a Galériában.