Gyermeknap 2021

Készült: 2021. június 07. hétfő

Köszönjük minden segítőnek, résztvevőnek, hogy ilyen csodálatosan jól érezhette magát az iskola minden tanulója és dolgozója a rendhagyó módon ugyanazon napra szervezett pedagógus- és gyermeknapi rendezvényén 2021. június 4-én.

Mivel a nap is kisütött, nagy örömünkre szabadtéri programokra fogadhattuk a Nyugdíjas Klub, a Rendőrség és a Polgárőrség tagjainak segítségét, aktív közreműködését!

A Szülői Közösség tagjai nemcsak a szervezésben és a gyerekek megajándékozásában vettek részt, de főztek, zumbázni tanították és szereplésre készítették fel a tanulókat. Kreatív kollégáinknak köszönhetően volt petanque játék, egykerekűzés (amivel a kalandvágyó felnőttek is szívesen próbálkoztak), aszfaltrajz, leplabda és sok más érdekesség, melyekről híven árulkodnak a fotók Facebook-oldalunkon. A kedves Szülők jégkrémmel és apró édességgel ajándékozták meg a csemetéket, akik nagy örömmel fogadták azt. A nap fénypontja volt a tanár-diák kosármeccs, melyben a gyerekek nagyon sportszerűen, előzékenyen és tökéletesen szabályosan, a felnőttek pedig igen lelkesen játszottak, így lett igazságos döntetlen a végeredmény. Máris felmerült az igény, hogy jövőre tanár-szülő meccs is legyen.

Minden tanulónak és pedagógusnak kívánok további sok jókedvet, erőt, egészséget és kitartást a tanév hátralévő pillanataihoz!

Konyári Tímea, igazgató